Werken bij Geysen

Bij Geysen komen onze werknemers op de eerste plaats, als die zich goed voelen in hun job dan maken ze vanzelf onze klanten gelukkig. We geloven in wederzijds engagement en sterke verbondenheid.

Wat we jou aanbieden

  • Kansen om je technische kennis te verbreden
  • Opleidingstraject dat aansluit bij jouw profiel en carrièreperspectief
  • Een familiale werkomgeving met waarden die nageleefd worden
  • Een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques
  • Een kilometervergoeding of firmawagen
  • Groeps- en hospitalisatieverzekering
  • Werken in een toffe dynamische ploeg
  • Variatie door afwisselende opdrachten
Solliciteren bij Geysen? Dat gaat zo:
Onze sollicitatieprocedure verloopt snel en transparant. Je bezorgt ons je CV en op basis daarvan wordt je door de recruiter van het kantoor in jouw buurt uitgenodigd voor een gesprek. Het gesprek bestaat uit een babbel over je ervaring, over waar je naar op zoek bent en over hoe alles bij Geysen in z’n werk gaat. Daarnaast peilen we ook naar je technische kennis. Zien we mekaar helemaal zitten? Dan wordt, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent, een opstart ingepland en word je een echt ‘Geyserke’.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij Geysen thuis voelt. Onze deur staat altijd open, niemand is hier een nummer.

Ann van Hove, HR

Veelgestelde vragen

We voorzien voor elk van onze medewerkers een groeiplan op maat zowel op vlak van salaris als functie. Op deze manier geven we jou de nodige ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Medewerkers van Geysen worden continu bijgeschoold. Het onderwerp van de opleidingen hangt af van de behoefte die op dat moment bij de techniekers en de klanten leeft.

Dankzij de Geysen Academy krijgen onze medewerkers voortdurend bijscholing. Alles begint met een nulpuntmeting. Op basis van de inschatting van de verworven vaardigheden, bepalen onze coaches samen met de technieker het juiste persoonlijk ontwikkelingsplan.

We houden zoveel mogelijk rekening met je persoonlijke situatie en zoeken graag naar een opdracht die combineerbaar is met je persoonlijke situatie.

HEEFT U EEN TECHNISCHE 
UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, 
IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270