Specialisatie in de voedingsindustrie

Als expert in industriële projecten en onderhoud in de voedingsindustrie begrijpen we wat uw uitdagingen zijn en bieden we onze techniekers specifieke opleidingen aan om hiermee om te gaan.
We garanderen onder andere de continuïteit van uw productie, optimaliseren uw industriële processen en beperken zo uw stilstandtijden.

Ons doel is een volledige technische ontzorging bekomen dankzij de ervaring van onze medewerkers in de voedingssector.

HACCP- en BRC-certificering

Geysen beseft als geen ander dat voor werken met levensmiddelen, ook in het onderhoud, kennis van HACCP en BRC regelgeving nodig is. Zo dragen wij ons steentje bij aan het elimineren van gevaren tijdens uw productieproces.

Onze techniekers voor de voedingssector

  • De juiste persoon op de juiste plaats
  • Medisch gekeurd voor de voedingssector
  • Aangepast werkgereedschap en kledij
  • Beschikt over een VCA-attest
  • Een zo goed mogelijke match met uw bedrijfscultuur

Duidelijke communicatie

De beste oplossingen bekomen we samen. Daarom is het voor ons een prioriteit om u voortdurend te betrekken in het volledige ontwerp- en bouwproces. We overleggen steeds met uw experts om tot een duurzame vruchtbare samenwerking te komen.

OLYMPIA CASE: ERVARING IN DE VOEDING

Onze ervaring in de voedingssector bewijzen we graag met mooie realisaties en sterke referenties. Onder andere onze samenwerking met Olympia zetten we graag in de kijker. 

HEEFT U EEN TECHNISCHE UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270