Voeding

De toename van automatisering in de voedingssector om de productiecapaciteit te verhogen, vraagt ook meer onderhoud van het proces. Dankzij onze in fijne techniek gespecialiseerde techniekers, en onze kennis en ervaring in deze sector, zijn wij de specialist die u kan helpen met uw technische uitdagingen. 

Farma en Chemie

Onze farma-chemie techniekers zijn opgeleid met de behoeftes van de sector in het achterhoofd. Ze werken methodisch en volgen nauwgezet de regels. Zo zorgt Geysen ervoor dat zijn farma-chemische klanten volledig ontzorgd worden.

Machinebouw

Gespecialiseerde techniekers nodig in de machinebouw? Garandeer de continuïteit van jouw productie, optimaliseer je industriële processen en beperk stilstandtijden. Wij hebben alles in huis om je technisch zo veel mogelijk te ontzorgen.

Distributie en Logistiek

De distributiesector moet zich continu aanpassen aan de noden en behoeftes van de consument. Geysen helpt om de nodige technische flexibiliteit te voorzien binnen het fulfillment proces. Samen voorkomen we stilstanden, vangen we piekmomenten op en optimaliseren we de distributiestromen.

Metaal

​De extreme omstandigheden in de staal- en metaalindustrie vragen om een pragmatische aanpak op vlak van techniek en veiligheid. Zo waarborgen we een hoge effectiviteit en efficiëntie onder hoge druk. Geysen ondersteunt u met specifiek expertise en techniekers.

Recyclage

Geysen is dé partner op vlak van installatie, onderhoud en aanpassingen in de recyclage. Al 30 jaar zijn we expert in gecompliceerde totaalprojecten van recyclage. Daarbij recycleren we o.a. kabel, aluminium, elektronisch afval en oliefilters.

Automotive

Dankzij onze gespecialiseerde techniekers helpen we de automotive sector om efficiënter en aan een lagere kostprijs te produceren. Dit doen we door het optimaliseren van productielijnen (zowel in opbouw als in onderhoud). Samen beperken we de overheadkosten en kunnen we jouw onderhoudsteam aanvullen of vervangen.

Wij zijn ook onder andere actief in

  • Bouw
  • Textiel
  • Machinebouw
  • Lichte en zware industrie
  • Overige

HEEFT U EEN TECHNISCHE 
UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, 
IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270