Geysen Academy

Geysen Academy leert ervaren techniekers en techniekers in spe de nieuwste praktische vaardigheden en soft skills. Op deze website vind je het overzicht van al onze opleidingen. Elke opleiding bestaat uit verschillende modules.

De lessen vinden plaats in onze miniatuurfabriek in Westerlo, of we komen met onze Academy on the Road ter plaatse om in jouw bedrijf jouw techniekers bij te scholen.

Onze opleidingen

Mechanica

In deze opleiding leren cursisten de beginselen van de mechanica. De bedoeling is om techniekers op te leiden tot allround medewerker in de onderhoud.

Elektriciteit

Deze opleiding is er voor nieuwe techniekers. Er zijn modules voor beginners en gevorderden. Cursisten leren ook om op een veilige manier met stroom om te gaan.

Industrie 4.0

Hier leren cursisten om storingen te voorspellen. Zo blijven installaties langer en zonder storingen draaien. Want, cursisten kunnen na deze opleiding vandaag al de storingen van morgen oplossen

Netwerken

Leer de verschillende installaties op een werkplek met elkaar te laten communiceren. Cursisten leren hier de basisbegrippen van deze principes.

Savings

Cursisten kunnen na deze opleiding installaties op de meest energiezuinige manier laten functioneren. Verschillende toepassingen worden aangeleerd die hierbij kunnen helpen.​

Automatisatie

Automatisatie van installaties zorgt er voor dat fabrieken vlot blijven draaien. Cursisten blijven met deze opleiding op de hoogte van de nieuwste toepassingen.

In onze truck nemen we alle benodigdheden mee om op jouw bedrijventerrein opleidingen te geven.

Aan de hand van praktijkopstellingen en waarheidsgetrouwe werfsimulaties leiden we de technieker van de toekomst op.

Geysen Academy richt zich ook op soft skills: helder communiceren, klantgericht denken, defensief rijden, ...

Geysen Academy On The Road

Geysen Academy komt naar jouw bedrijventerrein om jouw techniekers bij te scholen.   

Onze ‘Academy on the Road’ is voorzien van een mobiele werfsimulator. Zo kunnen er in verschillende regio’s opleidingen van Geysen voorzien worden. 

Miniatuurfabriek (Westerlo)

In ons opleidingscentrum in Westerlo krijgen studenten les in een echte miniatuurfabriek. Medewerkers leren zo levensechte problemen traceren en oplossen.

Miniatuurfabriek

In deze technische ruimte worden alle mogelijk industriële technieken op schaal nagebootst. Studenten wandelen op die manier met een rugzak vol echte praktijkkennis buiten.

Praktijkgericht

In onze miniatuurfabriek programmeren we met opzet fouten in de opstellingen. Op die manier leren studenten snel handelen en het hoofd koel houden.

Op maat van jouw bedrijf

Geysen Academy leidt studenten met plezier op maat van jouw bedrijf op. Op zoek naar techniekers voor een specifieke taak? Contacteer dan Geysen Academy.

Zij studeerden al af

Joris Geybels - Elektromechanieker bij Geysen

Vijf jaar geleden startte ik hier als mechanieker. Dankzij de Geysen Academy ben ik intussen kunnen doorgroeien tot elektromechanieker. Wie weet word ik ooit wel storingstechnieker.
Bij Geysen krijg je echt alle kansen.En die grijp ik met beide handen.

HEEFT U EEN TECHNISCHE 
UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, 
IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270