Industriële projecten

Met ons team van hoogopgeleide vakmannen zijn we onder andere gespecialiseerd in machinebouw voor de ondersteuning van industriële projecten. We hebben ervaring in complexe totaalprojecten voor de meest uiteenlopende sectoren. We helpen je verder met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van machines en kunnen het onderhoud ervan garanderen.

Soorten onderhoud

Ons doel is om klanten een oplossing te bieden die volledig tegemoet komt aan hun specifieke noden en wensen. Samen gaan we in dialoog om het antwoord te bieden op gecompliceerde totaalprojecten binnen diverse precisie- of zware industriële sectoren.

Duidelijke communicatie

De beste oplossingen bekomen we samen. Daarom is het voor ons een prioriteit om jou voortdurend te betrekken in het volledige ontwerp- en bouwproces. We overleggen steeds met jouw experts om tot een duurzame vruchtbare samenwerking te komen.

Onze sterktes voor industriële projecten.

  • Meest recente ontwerptechnologieën
  • Professionele installatie
  • Kostenbesparend
  • Jarenlange expertise in machinebouw
  • Veiligheid op de eerste plaats

Innovatieve gedrevenheid

Onze wil om alles altijd beter te willen doen is de reden van onze drang naar innovatie. Door echt te begrijpen wat er zich afspeelt bij onze klanten, vandaag en morgen, kunnen we hier met ons aanbod op inspelen. Dit meedenken op lange termijn en onze wil om continu te verbeteren, resulteren in duurzame innovatieve oplossingen voor onze klanten.

Ervaring in meerdere sectoren

We bieden ondermeer ondersteuning in de sectoren: machinebouw, voeding, farma, chemie, distributie, automotive, lichte en zware industrie. Hierin zijn duurzame relaties met klanten en medewerkers altijd ons uitgangspunt.

HEEFT U EEN TECHNISCHE 
UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, 
IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270