Trots op ons verleden

Onze historie maakt ons tot wie we zijn, al meer dan 30 jaar lang. Ontdek hoe we evolueerden tot dé partner op vlak van industriële projecten en onderhoud.

Roots in de recyclage

Geysen ontstond 30 jaar geleden als specialist in industrieel onderhoud en dit binnen de recyclagesector. Dit was het begin van ons verhaal.

We groeiden uit tot dé partner op vlak van industrieel onderhoud en middelgrote industriële projecten op maat. Daarvoor kunnen onze klanten steeds een beroep doen op onze hal met hangbrug en specifieke uitrusting.

De langetermijnaanpak staat in ons bedrijfs-DNA geschreven. In de kern zijn we nog steeds het familiebedrijf van 30 jaar geleden.

Alex Geysen en Monique Maes, Oprichters Geysen

Expertise in meerdere sectoren

Vanwege de behoefte naar onderhoudsspecialisten in diverse andere sectoren gingen we over op een uitbreiding van ons aanbod en expertise. Zo bieden we ondermeer ondersteuning in de sectoren: machinebouw, voeding, farma, chemie, distributie, automotive, lichte en zware industrie. Duurzame relaties met klanten en medewerkers is altijd ons uitgangspunt geweest.

Totaalaanbod voor industriële projecten

We hebben voortdurend de behoefte om beter te doen, zowel voor onszelf als voor onze klanten.
Dat is dan ook onze meerwaarde die we creëren in industriële projecten waar we van A tot Z de juiste technische ondersteuning bieden

HEEFT U EEN TECHNISCHE 
UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, 
IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270