Expertise in de farma-chemie

Onze techniekers zijn getraind om met de uitdagingen van de farma-chemische sector om te gaan. Ze zijn vertrouwd met de hoge standaardnormen van jouw industriële projecten en stellen hun expertise ter beschikking voor het uitvoeren van deze projecten.

Dankzij hun kennis van de GMP regelgeving en expertise in fijne mechaniek bekomen ze een volledige technische ontzorging voor jouw bedrijf 

Toenemend belang van automatisatie

Het toenemend belang van automatisatie in de sector is ons bekend. We vinden het belangrijk om hierin op te hoogte te blijven en tegemoet te blijven komen aan de noden van onze klanten. Daarom investeren we voortdurend in aangepaste opleidingen van onze techniekers om zo de optimalisatie en efficiëntie bij onze klanten te garanderen.

Omgaan met GMP uitdagingen

Geysen is zich bewust van het belang van de GMP regelgeving en waar nodig, volgen onze techniekers deze richtlijnen nauwgezet.

Zo kan Geysen jou bijstaan in het documenteren van de onderhoudsactiviteiten en de verspreiding hiervan, weten onze techniekers welke procedures ze moeten volgen om de hygiëne te borgen en verontreiniging tegen te gaan, volgen ze de vereiste omkleedprocedures, en loggen ze nodige data over hun onderhoudsactiviteiten.

Onze techniekers in de farma-chemie

  • De juiste persoon op de juiste plaats
  • Zijn discreet en respecteren geheimhouding
  • Aangepast werkgereedschap en kledij
  • Beschikt over een VCA-attest
  • Heeft de nodige computervaardigheden
  • Medisch gekeurd en heeft de juiste opleidingen

HEEFT U EEN TECHNISCHE UITDAGING VOOR ONS?

WERKEN BIJ GEYSEN, IETS VOOR JOU?

Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270