Ga naar de inhoud

Geysen Academy

State-of-the-art opleidingscentrum voor hands-on opleidingen in technische skills

Onze missie

Persoonlijke begeleiding en opvolging

Via opleiding en bijscholing stimuleren en motiveren

Talenten en competenties helpen ontwikkelen

Mogelijkheden

opleidingen Geysen Academy

1 of meerdere dagen

opleiding kalender 2023-2024

 

 

bekijk onze opleidingen

Trainingen op maat

Meerdere dagen

Bij Geysen Academy kunnen techniekers hun expertise opbouwen met op maat gemaakte trainingen, variërend van basis- en industriële elektriciteit, tot pneumatica, elektropneumatica, elektromotoren en het lezen van elektrische schema’s. De inhoud en duur van de training worden zorgvuldig samengesteld op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf en medewerkers. Ontdek de flexibiliteit van onze trainingen en bevorder de competenties van uw team op een efficiënte manier met Geysen Academy.

 

 

Ik heb interesse

Bekijk onze video over de Academy

Je krijgt er alle kansen om bij te leren én ... 't is er bovendien gezellig!

Geysen Academy is een erkend opleidingsverstrekker voor de KMO-portefeuille. De KMO-portefeuille is een subsidie voor opleiding voor Vlaamse KMO’s en vrije beroepen (20 tot 30% van de opleidingskost).

Erkenningsnummer : DV.O0242739

Hoe wij naar leren kijken

Een technische storing op de werkplek moet snel verholpen zijn. Dit betekent vaak dat er weinig tijd overblijft voor leermomenten, die in dergelijke situaties vaak verborgen liggen. Maar maak je geen zorgen, de Geysen Academy is hier om de dag te redden!

Bij de Geysen Academy, zowel toegankelijk voor externe bedrijven als onze eigen interne medewerkers, krijg je alle tijd en ruimte om zelf tot oplossingen te komen. Dit is een plek waar je de vrijheid krijgt om na te denken, te evalueren en te discussiëren, zonder de druk van een wachtende productielijn.

Onze leslokalen? Die zijn geen gewone klaslokalen. Ze zijn minifabriekjes, een miniatuur van een fabrieksstraat, compleet met ingebouwde fouten die deelnemers eruit moeten halen. Hier kun je objecten vasthouden, bewegende delen observeren, en componenten los- en vastdraaien. Het is een hands-on, realistische ervaring die ontworpen is om een diep begrip van de praktische kant van industriële technologie te bevorderen.

Voor elke technologie zijn er praktische opstellingen. Van de basics van techniek tot het gevorderde werk.

  • Pneumatica
  • Elektro-pneumatica
  • Elektriciteit
  • PLC

Technisch vakmanschap en de juiste attitude vormen de ruggengraat van een duurzame toekomst. Of je nu een medewerker van Geysen bent die zijn vaardigheden wil opfrissen, of een extern bedrijf dat op zoek is naar kwaliteitsopleidingen, de Geysen Academy staat klaar om je naar een hoger niveau van technische expertise te tillen.

Bij Geysen Academy beschouwen we elke opleiding die we organiseren als een visitekaartje voor ons werk.

Klaar om een echte pro te worden?

De theorie van Darwin beschrijft evolutie als een langzaam en geleidelijk proces, waarbij vele opeenvolgende kleine veranderingen uiteindelijk grote veranderingen tot gevolg hebben. Bij de firma Geysen bieden we je deze kansen, grijp ze! Bekijk onze vacatures, solliciteer en we heten je graag hartelijk welkom.

Solliciteer nu
This site is registered on wpml.org as a development site.