Droom jij van een job waar je écht fan van bent? Dan hebben wij wat voor jou in petto. Want bij Geysen maken we graag fans. De sterren van onze organisatie? Dat zijn onze mensen. En die worden op handen gedragen… Hier ontdek je hoe wij dat doen en zo maken wij je gegarandeerd fan van Geysen! Zoals, jawel, een échte Geysen Groupie.

Je doet de machine draaien

Letterlijk én figuurlijk. Want naast het werken met machines zijn het je skills, ervaring en positieve attitude die de ultieme Geysen mentaliteit vormen. Samen gaan we voor topresultaten. Bij ons ga je zelden solo : teamwork makes the dream work!

Groei op je eigen tempo

Van zero naar hero gaat ook als Geyserke niet in één dag. Daarom krijg je bij ons alle kansen. Met een traject op maat in onze Academy én op het ritme dat bij jou past. Jij staat misschien wel on the spot, maar wij helpen je als echte roadies op weg om je doelen te bereiken.

Maak deel uit van de Geysen familie

Kom terecht in een toffe band. De sfeer zit als gegoten, en dat voel je. Onze wekelijkse drink of een dagelijkse babbel? Ook dat kan je bij ons vinden. Een plek waar collega’s vrienden worden en je je thuis kan voelen. Dat klinkt als muziek in de oren, niet?

Ga voor een job op jouw maat

Niet alle deuntjes zijn je ding. Zo is dat ook in je job. We luisteren graag en vinden voor jou een job die echt bij je past. Bij jezelf, je privéleven én je interesses. Elke dag voor je eigen job juichen? Ja, dat kan!
Snelwegstraat 1A, B-2260 Westerlo info@geysen.be 014 564 270